Djur

Hundens reaktion på fjärten är hysteriskt rolig, se klippet som miljontals gapskrattat åt!

Vi kan alla relatera till den obekväma situationen när det plötsligt börjar trycka rejält i magen, och man inser snabbt att det enda sättet att lindra den obehagliga känslan är genom att släppa ut en rejäl fis. Det är som om magen håller på att spricka och den enda lättnaden kommer från att släppa ut luften som samlats där inne.

Det är en situation som kan uppstå när som helst och var som helst, oavsett om man är ensam eller i sällskap. Och även om det är naturligt och människor över hela världen upplever det, så kan det ändå vara pinsamt eller genant att behöva göra det offentligt.

Ibland är det en kamp mellan att försöka hålla det inne och undvika att skapa en pinsam situation, och den akuta lättnaden som kommer med att låta det gå. Och när man väl tar beslutet att släppa ut det, kan det ibland vara svårt att förutsäga ljudnivån eller lukten, vilket kan öka den redan befintliga spänningen.

Men oavsett hur man hanterar det, är det en naturlig del av kroppens processer och något som vi alla, på ett eller annat sätt, kan känna igen oss i.

Visst är det så att man får rejäla gaser vid de mest opassande tillfällena. Då måste man kämpa för att hålla inne fisen. Annars kan det lätt bli både pinsamt och jobbigt. Ingen vill ta ansvar för att man förpestat luften för sin omgivning.

När man umgås med djur är man dock vanligtvis inte riktigt lika försiktig och pryd.

Det här videoklippet kommer garanterat att ge dig dagens gapskratt! Jag tycker i alla fall att det är helt fantastiskt! Kolla in valpen Lucky. Hon är nyfiken och sprallig och hon är dessutom lite busig och alltid fylld med energi.

Men i det här klippet ligger hon och tar det lugnt på soffan medan matte sitter bredvid och filmar. Plötsligt hör man ett litet ljud som vittnar om att hunden passat på att släppa på trycket.

Kvinnan bakom kameran börjar fnissa lite lätt när hon ser förvåningen i valpens ansikte. Nyfiken som hon är, bestämmer sig dock valpen för att ta ett litet sniff. Då märker hon att det var ett rejält misstag – puh!

Reaktionen säger verkligen allt! Över 3 miljoner har charmats av detta underbara klipp! Kolla in det här nere och dela gärna vidare med dina vänner på Facebook!