Djur

Hundens reaktion på fjärten är hysteriskt rolig, se klippet som miljontals gapskrattat åt!

Vi kan alla känna igen oss i situationen då det trycker på rejält i magen och man inser snabbt att enda sättet att bli av med trycket är att lägga av en rejäl fis.

Visst är det så att man får rejäla gaser vid de mest opassande tillfällena. Då måste man kämpa för att hålla inne fisen. Annars kan det lätt bli både pinsamt och jobbigt. Ingen vill ta ansvar för att man förpestat luften för sin omgivning.


När man umgås med djur är man dock vanligtvis inte riktigt lika försiktig och pryd.

Det här videoklippet kommer garanterat att ge dig dagens gapskratt! Jag tycker i alla fall att det är helt fantastiskt! Kolla in valpen Lucky. Hon är nyfiken och sprallig och hon är dessutom lite busig och alltid fylld med energi.

Men i det här klippet ligger hon och tar det lugnt på soffan medan matte sitter bredvid och filmar. Plötsligt hör man ett litet ljud som vittnar om att hunden passat på att släppa på trycket.

Kvinnan bakom kameran börjar fnissa lite lätt när hon ser förvåningen i valpens ansikte.

Nyfiken som hon är, bestämmer sig dock valpen för att ta ett litet sniff. Då märker hon att det var ett rejält misstag – puh!

Reaktionen säger verkligen allt! Över 3 miljoner har charmats av detta underbara klipp! Kolla in det här nere och dela gärna vidare med dina vänner på Facebook!