Djur

Hundens otäcka utseende skrämde barnen på förskolan. Men det som hände sen är ett mirakel!

Här får vi träffa hunden Penelope, en åtta månader gammal valp som länge gått ensam och utstött på gatorna i Los Angeles, Kalifornien. Ingen brydde sig om henne och ingen tog kontakt. Det fanns verkligen inte någon som ville ta hand om henne och detta säkert på grund av hennes otäcka utseende.

Men sen till slut en dag skulle allt detta komma att förändras. ”Heigl Foundation” fick nys om hunden som strövade omkring på gatorna och ”skrämde” barnen.

Djurskyddsgruppen lyckades fånga in henne och kunde sen ge henne en medicinsk översyn med alla behandlingar hon behövde.

Väsentliga näringsämnen ingick i kosten och det skulle senare visa sig ge ett otroligt bra resultat. Förvandlingen som sker är enorm!

Månaderna gick, och vi ser nu en helt annan hund. Skillnaden är verkligen som natt och dag. Helt plötsligt hade Penelope förvandlats till en frisk och fungerande, glad och sprallig vovve igen.

Hennes päls skiner nu med en frisk lyster, och hennes ögon avspeglar en nyvunnen energi och livsglädje. Det är som om hon har fått en andra chans till ett lyckligt och hälsosamt liv. Penelope har återfunnit sitt lekfulla sätt och älskar att springa runt i trädgården, busa med andra hundar och hälsa glatt på varje person som kommer i hennes närhet.

Kolla in den i klippet här nere och glöm inte att dela vidare med dina vänner och familj på Facebook! Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.