Djur

Hunden sitter fint i baksätet. Plötsligt inser han att de är på väg till veterinären och då händer detta!

Jag behöver ge mig tillkänna med något: Jag avskyr att gå till doktorn. Det är ett av de ställen som jag måste tvinga mig till när jag är sjuk och behöver uppsöka läkare. Även då försöker jag komma på ursäkter för att undvika det.

Om det finns någon som vet hur jag känner när jag ska gå till läkaren så måste det vara hunden Enzo. Med tanke på hans reaktion i det ögonblick när han står utanför veterinären är det uppenbart att han inte vill ha något med dem att göra.

Först verkar det som om Enzo inte kände igen sig vart han var någonstans. För först tar han sig en närmare titt på byggnaden men sen börjar han att gnälla. Han är upprörd över att husse och matte har fört honom hit i stället för att spendera lite kvalitetstid hemma eller i parken.

Ägarna försäkrar alla om att det inte är något fel med Eno utan veterinärbesöket är bara en rutinmässig kontroll. Men även om det bara är rutinmässigt så tror inte Enzo det. Han blir hyperstressad i baksätet. Hans ägare skrattar åt sin hunds reaktion. Jag kan inte klandra dem eftersom det är en rolig syn!

Klicka på klipet nedan för att se Enzos reaktion. Den kanske påminner dig om en hund du känner? Om så är fallet, dela den här videon och se om de kan relatera!