Djur

Hon var mer känd som den ensamma hunden, men allt förändrades när en Hollywoodregissör blev kär i henne och bestämde sig för att…

Det är så tragiskt att alla djur inte ska kunna få ha ett eget och tryggt hem.

Freya brukade kallas för den ensammaste hunden i världen då hon åtskilliga gånger blivit uppsatt för adoption utan att någon ville ha henne

När Freja fick diagnosen epilepsi blev chanserna till att få en ny ägare ännu mindre.

Efter att ha sett en video och en artikel från Mirror om Freja beslutade Hollywoodregissören Michael Bay att lägga upp ett inlägg på twitter om att Freja skulle få vara med i Transformers ”The last night”. Hans tanke var att hon skulle hitta en ny ägare när alla skulle få höra om hennes liv. Annars skulle hunden mer än gärna få flytta hem till honom istället.

1källa
Freshfields staffers sa att Freja är en vacker flicka, så kärleksfull och vänlig. Hon är vårt stora barn.

2källa
Efter att ha sett den första artikeln från Mirror skickade Michael Bay en rad tweets. Han skrev:
Vi gav den ensamma hunden en roll i Transformers. Freja har epilepsi och har varit i ett skyddsrum i hela sitt sexåriga liv. Vi kommer att hjälpa henne att hitta ett hem.

3källa
Vice kennel manager på Freshfields , Kate Jones diskuterade Frejas hälsotillstånd med Mirro .Vi hoppas att detta inte hindrar folk från att ge henne ett hem, efter många år här förtjänar hon att hitta en kärleksfull familj.
4källa
Freja är i behov av ett hem, hon behöver ha någon som har tålamod medan hon anpassar sig till att vara i ett riktigt hem för allra första gången.

5källa
Om du vill se mer av Freja och om hon har antagits, kan du följa henne på Facebook på Freshfields.