Djur

Hon räddade livet på en pungråtta. Nu vill den inte sluta goas med henne!

Den här stackars bebispungråttan hade precis blivit föräldralös och han var dessutom den enda som överlevde av hela syskonskaran.

Stephanie som är en sann djurvän bestämde sig direkt för att försöka rädda den och hon satte genast igång och gjorde allt i sin makt för att den skulle klara sig.

Den fick namnet Butter och allt efter tiden gick knöts starka band till sin nya mamma. Stephanie påpekar att det skulle visa sig vara svårt att återinföra honom till naturen igen, så det blev aldrig ett alternativ.

Trots att hon lämnade honom utanför tomten bland träd och buskar för att låta honom springa fritt, sprang Butter alltid tillbaka in i hennes hus där han trots allt hör hemma.

Det fanns inga andra alternativ än att adoptera den och jag är mycket glad över att få dela med mig av denna lilla solskenshistoria idag.

Kolla in när Butter inte kan sluta gosa med matte i klippet här nere och dela gärna vidare med dina vänner på Facebook! Skriv gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.