Djur

Hon ber sina tre hundar ställa upp sig på rad. Kolla in vad hunden till höger hittar på då!

När jag försöker träna min hund gör han alltid sitt yttersta för att ställa till besvär. Jag är säker på att många av er redan vet hur svårt det är att träna hundar och hur mycket arbete och tålamod det krävs. Så när jag ser vältränade hundar på internet blir jag alltid lika imponerad!

Följande video innehåller en fantastisk hundtränare och hennes lysande hundtrio. Vänta bara tills du ser vad hon lyckats träna sina 3 ögonstenar till att göra, helt galet bra!

Emily Larlham är en exceptionell hundtränare som driver ett eget företag i Kalifornien och håller seminarier runt om i världen. Hon började sin karriär som vårdgivare vid ett kriscenter innan hon startade eget.

Hon är mycket skicklig och ser också ut som en kärleksfull tränare. Emilis motto är ”Hundar är de bästa eleverna” och efter att ha sett den här videon kan jag inget annat än att hålla med.

I det här klippet visar hon oss de färdigheter och tricks som utförs av sina tre hundar, en bordercollie, en terrier och en chihuahua. Du kommer bli förvånad när du ser vad de kan göra!

Se den otroliga videon och dela gärna vidare på Facebook och lämna en kommentar i kommentarsfältet!