Humor

En kvinna och hennes älskare!

En kvinna hade en älskare hemma medan gubben var på jobbet. En dag då hon låg i säng med sin älskare hörde hon till sin stora skräck att mannen parkerade på garageuppfarten.

– Gode Gud, det är min man. Få på dig kläderna och hoppa ut genom fönstret, skriker hon.
– Jag kan inte hoppa ut genom fönstret säger älskaren i panik. Det regnar ute.
– Om min man hittar oss tillsammans här inne, kommer han att döda oss. Han har temperament som en lieman och en stor revolver. Regnet är det minsta av våra problem, ropar kvinnan förskräckt.

Älskaren glider ut ur sängen, griper sina kläder och hoppar ut från fönstret.

Medan han börjar att springa längs gatan i strilande regn, upptäcker han snabbt att han har hamnat mitt i det årliga maratonloppet. Han är omgiven av minst 300 andra löpare.

Älskaren gör sitt bästa för att springa i takt med de andra, men det är inte helt enkelt, han springer ju naken med sina kläder under armen. En liten grupp joggare betraktar honom nyfiket innan de vågar sig upp till sidan av honom.

– Joggar du alltid naken, frågar en av dem småleende.
– Ja visst, svarar älskaren och försöker få ordning på andningen. Det ger en vidunderlig frihetskänsla att känna vinden mot hela kroppen.

En annan joggare frågar med glimten i ögat:
– Joggar du alltid med kläderna under armen?
– Ja visst, svarar älskaren flämtande. På det sättet kan jag klä på mig så snart loppet är över, sätta mig i bilen och pallra mig hem.

En tredje joggare vågar sig fram och frågar försynt:
– Har du alltid kondom på dig när du joggar?
– Nänä, bara när det regnar…