Humor

E-post på sniskan

Ett medelålders gift par från norra delen av USA längtade efter värmen och bestämde sig för att åka ner till Florida och bo på hotellet. Samma hotell som de tillbringade bröllopsnatten på tjugo år tidigare.

Mannen hade fixat en lite längre ledighet och åkte ner en dag i förväg. När han checkade in upptäckte han att hotellet hade en dator och han bestämde sig för att skicka ett mejl till sin hustrun.

Tyvärr missade han en bokstav i epost-adressen. Mejlet hamnade därför hos en prästänka i Atlanta, som just kommit hem från makens begravning och skulle kolla om det kommit epost med kondoleanser från släkt och vänner.

Sonen fann henne senare avsvimmad vid datorn där han också kunde läsa på skärmen:

”Till min älskade hustru. Jag har just kommit fram. Jag vet att blir förvånad över att höra från mig, men numera har dom datorer här och man tillåts skicka mejl till sina nära och kära.

Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att träffa dig och hoppas att din resa blir lika problemfri som min. P.S. Det är verkligen hett här nere!”