Vardag

Dansparet ställer sig redo på dansgolvet. Sekunderna senare sitter hela publiken helt mållös!

Den här underbara videon kommer från Italien. ”Ballando on the Road” är en turné kopplad till det populära italienska TV-programmet ”Ballando con le Stelle” (Italiens version av ”Dancing with the Stars”). Under denna turné reser programmet runt till olika städer i Italien för att upptäcka och lyfta fram lokala danstalanger.

De här två unga talangerna tog verkligen andan ur oss åskådare efter bara några sekunder på dansgolvet. Med en fantastisk synkronisering och en energi som smittar av sig, fångar de vårt intresse omedelbart.

Dansstegen de visar är så imponerande att du nästan inte vet vart du ska ta vägen, med varje rörelse mer spektakulär än den förra. Antonio och Maria är en mycket fartfylld duo som förtrollar publiken med sin passion och skicklighet, vilket gör att deras framträdande blir ett minne för livet som du förmodligen aldrig kommer att glömma.

De båda två är mycket unga men redan sådana talanger att det ser ut som om de har dansat i hundratals år, trots att de fortfarande är så otroligt unga. Deras skicklighet och elegans på dansgolvet är nästan obegriplig för deras ålder.

Med en stark koncentration står de fokuserade och tittar rakt ner i golvet, men titta nu noga på vad som händer när musiken startar. Deras förvandling är omedelbar och förbluffande; från ett lugn till en explosion av rörelse och energi. Jag är helt mållös över deras prestation!

Se klippet här och glöm inte att dela vidare med dina vänner och familj på Facebook eller lämna en liten kommentar i kommentarsfältet.