Familj

Pojkens nyfödda syster är svårt sjuk och kommer inte överleva. Då gör brorsan något underbart!

Detta är en sann berättelse och den börjar så här:

Några saker som vi vet är att i allmänhet är vi väldigt känslomässigt knutna till våra föräldrar och syskon. Att umgås med dem kan göra oss lyckligare och att vi lever längre.

När Karen upptäckte att hon var gravid, gjorde hon allt för att förbereda sin 3-åriga son på att han skulle få ett syskon. De tog reda på att det skulle bli en liten tjej.

Dag efter dag och natt efter natt sjunger Michael för sin ofödda syster i magen.

Tyvärr föddes flickan allvarligt sjuk. De blev inlagda på neonatal, intensivvårdsavdelningen för nyfödda i Knoxville. Dagen därpå blir hon sämre.

Läkaren på neonatal berättar för föräldrarna att de måste börja ställa in sig på det värsta. Det finns inte så stort hopp om att hon kommer överleva.

Föräldrarna hade förberett allt där hemma för den lilla nya familjemedlemmen. Men i stället börjar de att planera en begravning.

Michel vill så gärna träffa sin lillasyster för att få sjunga för henne en sista gång. Det är inte tillåtet för små barn att följa med på en intensivvårdsavdelningen men Karen beslutar att Michel får följa med in ändå.

Om han inte får träffa sin syster nu så kommer han aldrig att få se henne i livet.

Hon tog med sin son in till hennes nyfödda dotter och ställde sig vid hennes säng. Han börjar sjunga ”you are my sunshine, my only sunshine, you make my happy, when skyes are grey”

Den lilla bebisen reagerade. Pulsen blev stadig och lugn. Michael fortsätter att sjunga ”you newer now dear, how much i love you. Please dont take my sunshine away”

Det hände ett mirakel dottern överlevde. Läkarna kallade det miraklet av broderns sång.

Dela gärna denna fina berättelse med dina vänner på Facebook!