Familj

Kidnapparen försöker ta en liten pojke men då kommer storasyster springandes!

När 8-åriga Delicia, 10-åriga Brenden och deras 22 månader gamla lillebror Owen Wright lekte i parken nära deras barnvakts hem hände det otänkbara. En kidnappare ryckte tag i Owen och sprang iväg med honom. Övervakningskameror fångade det hela på bild. Mannen springer iväg, men Delicia och Brenden börjar springa efter.

Vittnen till händelsen berättar att de sett storasyster springandes i hiskelig fart, skrikandes för kung och fosterland.

Delicias högljudda skrik väckte uppmärksamhet hos förbipasserande och två tonårspojkar tog upp jakten. Kidnapparen blev då skrämd störd så han valde att släppa Owen och sprang sen där ifrån.

Efter historien blivit känd hörde en främling av sig. Han var så imponerad över syskonparets kärlek till sin lillebror så han kontaktade den lokala nyhetsbyrån och gav dem 100 dollar var som en belöning på deras modiga agerande.

Dela denna fantastiska historia på Facebook om du tycker syskonparet förtjänar att hyllas som superhjältar! Se deras modiga insats i videon nedanför.