Djur

Hunden sover och lägger inte märke till kattungen. Då gör den detta! Suersött!

Vi vill utfärda en varning! Det här är nog det sötaste ni sett någonsin mellan två underbara djur.

Familjer som låter sina hundar växa upp med katter vet att de fungerar alldeles utmärkt tillsammans och det finns ingen anledning till misstro deras vänskap.

I flera sekunder står katten nära hunden och nästan väntar på att han ska lägga märke till honom, men inget händer.

Introduktion under kontrollerade former är att rekommendera. När du introducerar en ny hund i ett hem med en katt eller vice versa, bör du göra det under noggrant övervakade och kontrollerade förhållanden. Använd helst koppel för hunden och låt katten utforska i sin egen takt.

Men när katten väl förstår att hunden är för avslappnad för att se honom så närmar den sig på ett fantastiskt sätt. Och precis när den kom tillräckligt nära rycker hunden till. Den blir nästan lite överraskad.

Sekunden senare inser hunden att det bara är kattungen och han kan lugnt slappna av igen. Är detta inte det sötaste på länge? Jag är övertygad om att de förmodligen fick en skön stund tillsammans.

Det är viktigt att förstå att det inte alltid fungerar att ha katter och hundar tillsammans, och i vissa fall kan det vara bäst att hålla dem separerade om de inte kan komma överens. Men med rätt introduktion och anpassning kan många katter och hundar utveckla en vänlig och harmonisk relation.

Se själva i klippet här nedanför ch dela gärna vidare med vänner och familj på Facebook!