Djur

Hunden har precis blivit mamma, se det hjärtvärmande ögonblicket när hon räddar sin blöta valpar från ovädret.

Set det bedårande ögonblicket när en nybliven hundmamma försiktigt bär sina nyfödda valpar till en torr plats samtidigt som regn bara öser ner. Man kan verkligen säga att mammans modersinstinkter kickade in och hon går direkt till handling för att rädda sina valpar.

I busken lite längre bort på tomten hade den dräktiga hundmamman tidigare fött valpar, men vädret slog plötsligt om och de blev inte som hon hade tänkt sig.

Klippet som spelades in i Dumaguete City på Filippinerna, visar hur hundmammans modersinstinkter träder i kraft och hur hon kämpar för att hjälpa sina stackars blöta och frusna valpar.

Hon plockar försiktigt upp dem en efter en och för dem till säkerhet. Hon slickar på dem ömt och avslutar till sist med att värma dem med sin egna kropp.

Dessa hjärtvärmande bilderna spelades in på Filippinerna där det är väldigt vanligt med stora skyfall och regnoväder alla månader på året.

Hur historien slutar vet vi inte, men vi hoppas verkligen att den nyblivna familjen fick ett bra hem och att de aldrig mer ska behöva gömma sig i en kall och blöt buske.

Se klippet här nere och glöm inte att dela vidare med dina vänner och familj på Facebook!