Djur

Hundarna räddades från en grym uppfödare. Här får de känna på äkta komfort för första gången!

De här stackars hundarna blev räddade från en grym valpfabrik, där de tvingades leva under miserabla förhållanden och utsättas för övergrepp. Deras tidigare tillvaro var präglad av isolering, bristande vård och kärlek. Att räddas från denna plågsamma tillvaro var en livsavgörande vändpunkt för dem.

Tidigare bodde de i små trånga burar där deras förra ägare behandlade dem inte speciellt väl. Dessa burar utgjorde deras enda värld och var platsen där de tvingades leva under förhållanden som var långt ifrån lämpliga för deras välmående och värdighet. Nu, efter att ha räddats från den otrygga tillvaron, har de fått en chans till ett bättre liv där de kan uppleva omsorg och frihet.

Som tur var kunde alla omhändertas och nu får vi följa med när de övergår från sitt tidigare lidande till att uppleva riktig komfort för första gången. Deras resa mot en trygg och kärleksfull tillvaro blir ett gripande vittnesmål om överlevnad, omvårdnad och möjligheten till en ljusare framtid

När hundarna anländer till ”National Mill Dog Rescue” får de tid på sig att anpassa sig till den nya miljön. Majoriteten har bott i trånga små burar och aldrig haft något mjukt och varmt att ligga på.

En av de allra första sakerna hundar får vid ankomsten utöver mat och vatten är en filt, säger ”National Mill Dog Rescue”

Se deras ankomst i klippet här nere och dela gärna vidare med dina djurvänner på Facebook! Skriv gärna en kommentar och berätta vad du tyckte.