Djur

Hästen tröttnade på att bli illa behandlad av egotrippade turister. Detta är karma!

Den här stackars hästen hade tillräckligt. Att släpa runt överviktiga turister var inte längre hållbart för den. Det var som om den sa: ”Nu får det vara nog!” Det är precis här karma träder in!

Jag anser starkt att djur inte ska utnyttjas för turismändamål när de så uppenbart lider. Den här hästen, som du kan se i klippet, är utmattad och utmattad efter att ha burit människor dag ut och dag in.

När två turister från USA en dag bestämde sig för att hoppa upp på hästryggen, var det som om hästen sa ”Nej, det här går inte längre”. Den enorma belastningen som de tillsammans utgjorde var för mycket, och mina sympatier går helt klart till hästen.

Det var när de skulle korsa en forsande flod som hästens tålamod definitivt nådde sin gräns. Och ärligt talat, vem kan klandra den?

Tänk dig situationen: En överbelastad häst, utmattad av dagar av tunga lyft och ständig rörelse, står inför den strömmande floden. Dess ben är trötta, dess rygg är öm, och ändå förväntas den bära på ytterligare en börda över det fräsande vattnet.

Det är en prövning för både kropp och själ. Ingen varelse förtjänar att utsättas för sådana omständigheter. Så när hästen vägrade att gå vidare, var det som om den sade nej till att bära mer än den klarar av.

Det är en påminnelse om att även djur har sina gränser och att de förtjänar respekt och omsorg.

Låt oss bara säga så här: Det går inte helt som turisterna hade tänkt sig och resten måste du nästan se själv. Kolla in klippet här nere och dela gärna vidare!