Djur

En helt tam hjort kallar på uppmärksamhet. Det den ville fick mig att tappa hakan idag!

Man skulle kunna tro att denna berättelse är hämtad från någon djurpark eller möjligtvis ute i vildmarken, men så är det inte, och kanske är det just därför den sticker ut i mängden. Denna fängslande historia utspelar sig istället mitt ibland oss, i det vardagliga landskapet av människor och platser som vi oftast betraktar som bekanta och förutsägbara.

Det är en saga som på ytan verkar oskyldig och vardaglig, men som döljer en underliggande mystik och oväntade händelser. Genom att kasta ett nytt ljus över det alldagliga får berättelsen oss att omvärdera vår syn på det kända och upptäcka det extraordinära i det vanliga.

Det är som om världen omkring oss plötsligt blir en förunderlig scen där varje detalj spelar en roll i den större dramatiken i detta fascinerande skådespel.

Det hela inträffade en helt vanlig eftermiddag då Doalns son skulle gå ner till brevlådan och hämta posten. Plötsligt från ingen stans dyker det upp en hjort som kallar på uppmärksamhet.

Hon bestämde sig då för att plocka fram kameran och filma det hela.

Det är inte varje dag man ser en vild hjort glida omkring i ett villaområde och som dessutom visar stor tillgivenhet till alla människor som bor där.

I slutet av filmen dyker Johns flickvän upp körandes i sin bil. När hon stannar till och öppnar förarsidan händer något fantastiskt roligt.

Hjorten bestämmer sig direkt för att undersöka vad som finns i bilen, och på golvet ligger några pommes frites.

Smaskens!!! skulle man kunna sammanfatta det hela!

Kolla in det otroligt charmiga klippet här nere och dela vidare med dina vänner på Facebook!