Djur, Humor

Den lilla hunden får inte passera katten i badrummet. Men den uppenbara lösningen kommer på slutet!

Huvudrollsinnehavarna i den här artikeln heter Louis och Marvin. De bor båda tillsammans i ett stort hus i New York, USA.

Av klippet att döma verkar de inte vara bästa kompisar direkt. Hunden Louis och katten Marvin befinner sig båda i badrummet. Där inne verkar det vara katten Marvin som satt ribban högt!

Där inne tar katten Marvin ledningen med sina lekfulla rörelser och nyfikna uppträdande, medan hunden Louis verkar vara något förvånad. Det finns en spänning i luften, och det ser ut som om detta möte i badrummet kommer att bli ett minnesvärt ögonblick fyllt av oväntade vändningar.

Louis vill passera Marvin men han tillåts inte komma förbi och en liten dispyt uppstår.

Efter att ha fått ta emot många slag på nosen, går Louie ut från badrummet med en försiktig min. Han verkar lite förvånad och kanske även lätt bedrövad av den oväntade situationen. Trots detta visar han en vis dos mod och bestämmer sig för att dra sig tillbaka, vilket ger intrycket av en värdig och tålmodig inställning.

Några sekunder senare kommer han tillbaka med förstärkning i form av en större vit hund. Detta skulle visa sig vara en riktigt framgångsrik taktik från Louie!

Klippet är så otroligt rolig! Jag skrattar så tårarna rinner. Kolla in det här nere och dela gärna vidare med dina vänner på Facebook! Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.