Djur, Familj

Hon försöker få sin son att säga mamma men hundens oanade talang har fått tusentals att skratta!

Vi vet alla att bebisar och hundar ger oss otroligt mycket härliga skratt i vardagen. Och detta är precis vad som hände familjen Diaz-Giovanini som bor i Utah.

Mamma Andrea ville belöna sin nio månader gamla son för hans framsteg och tänkte att ett bra sätt kunde vara att uppmuntra honom att säga sitt första ord. Hon längtade särskilt efter att höra honom säga ‘mamma’.

Med stor förväntan försökte hon locka fram de efterlängtade orden. Men vad som hände sedan var något hon aldrig kunnat föreställa sig – de första orden som kom var inte från hennes son, utan från ett helt oväntat håll!

Familjens förtjusande hund, Patch, var alltid nyfiken och hade ögon och öron på skaft. När Andrea försökte få sin lilla son att säga ‘mamma’, var det dock Patch som lyssnade mest uppmärksamt. Nästan omedelbart verkade han förstå vad Andrea egentligen var ute efter och bestämde sig för att själv försöka stjäla showen.

Situationen blev snabbt ännu roligare när Andrea insåg att Patch inte bara lyssnade – han försökte faktiskt imitera sonens försök till att prata. Samtidigt blev det tydligt att Patch inte bara var ute efter att charma sin matte, utan också att få en extra godbit. Det blev ett ögonblick fyllt av skratt när hunden, med busig glimt i ögat, tog varje chans att stjäla uppmärksamheten – och förstås, maten.

Se det otroligt roliga klippet här nere och glöm inte att dela vidare med dina vänner och familj på Facebook! Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.