Djur

Övervakningskameran fångar på bild när brevbäraren gör detta med en livsfarlig hund. Nu sprider sig bilderna som en löpeld på nätet

Här är en påminnelse om att du aldrig ska döma en bok efter omslaget. Michael Collins satte upp en övervakningskamera i sin trädgård och lyckades fånga något fantastiskt på bild.

Han har en 9 månader gammal hund som är otroligt stor och tyvärr fått ryktet i grannskapet om att vara farlig och opålitlig. Många av grannarna undvek att gå förbi hans hus, och vissa vågade knappt hälsa när de såg Michael med sin imponerande fyrbenta vän.

Han delar på Facebook att varje dag, oavsett om det kommer post eller inte, tar brevbäraren sig tid att stanna och mysa med hans hund. Brevbärarens dagliga ritual har blivit en hjärtevärmande tradition som inte bara skapar glädje för hunden utan även för brevbäraren och ägaren själv. Det är ett vackert exempel på hur små handlingar av vänlighet och gemenskap kan lysa upp vardagen.

Han vet inte vem brevbäraren är men han skriver på Facebook att han är väldigt tacksam för brevbärarens dagliga rutin och att han definitivt fått en vän för livet som varje dag ser fram emot deras möte och dagliga rutin tillsammans!