Djur, Familj

Matte berättar om cancern för hunden. Reaktionen som följer är helt otrolig!

Tråkiga besked drabbar dessvärre både oss människor tillika våra kära vänner och följeslagare på fyra ben. Men historien som vi ska få ta del av idag sticker verkligen ut över det vanliga.

När matte berättar för sin älskade vovve att han inte kommer gå bort i cancer blir det genast feststämning hemma i vardagsrummet.

Enligt henne är det en extremt liten andel som blir friska när de drabbas av denna typ av cancer som hunden har. Detta besked kan alltså ses som ett riktigt stort mirakel!

Matte börjar med att förklara och berätta på ett neutralt och balanserat tillvägagångssätt. Vi ser att den fyrbenta lilla vännen väntar spänt på resultatet.

När de goda nyheterna äntligen släpps ser vi att både hund och människa känner lyckan rusa rakt genom hela kroppen! De gläds verkligen tillsammans! Och vad är det man brukar säga? Delad glädje är såklart dubbel glädje!

Var särskilt uppmärksam på vad som händer med mattes röst mot slutet, när hon äntligen säger till sin bästa vän att han ska få fortsätta leva ett lyckligt liv.

Vilka underbara nyheter!!! Spana in reaktionen i klippet här nere och kommentera gärna på Facebook vad du tyckte.