Djur

Hästen ligger utslagen på gräset – men när bonden kommer närmare får han sig ett rejält gott skratt!

Det var en morgon då bonden som ägde dessa hästar inte hade sett till dem på väldigt länge. Han blev lite orolig och gav sig ut i hagen för att leta efter dem.

Så småningom såg han dem liggandes på marken, vilket han tyckte var lite oroande. Han trodde självklart att det värsta hade inträffat, men det skulle snart visa sig bero på något helt annat.

Ju närmare han kom, desto tydligare blev det. Hästarna sov fortfarande. Vilka riktiga latmaskar! Det är uppenbarligen inte bara vi människor som gillar att ligga och dra oss lite extra på morgonen.

Inte bara det, men när han kom närmare hörde han ett konstigt ljud och han förstod snabbt var ljudet kom ifrån. Det var hästarna som snarkade! De sov så pass hårt att han även kunde ta sig tid att filma.

Det är mycket sällsynt att se hästar sova på detta sätt eftersom de vanligtvis är vakna och snabba på fötterna bara de hör det minsta ljud, men dessa hästar var verkligen trötta.

Se videon och hör hur de snarkar! Kommentera gärna på Facebook vad du tyckte eller dela vidare med dina vänner och bekanta!