Djur

En hjort kommer på besök i butiken. En halvtimme senare väntar en rejäl överraskning!

Det är inte varje dag som man får finbesök i form av vilda djur i butiken man jobbar i men detta var precis vad som hände en liten presentbutik i Colorado, USA.

Plötsligt stod det en vild hjort i entrén och den verkade inte speciellt blyg överhuvudtaget. Lori som driver butiken blev lika förvånad som otroligt överraskad av den gulliga och komiska situationen som uppstod från ingenstans.

Lori förstod att det kanske inte är någon bra idé att ha vilda djur i affären så hon bestämde sig för att locka tillbaka den till skogen med hjälp av en jordnötskaka.

Nu skulle man kunna tro att berättelsen var över men bara 30 minuter senare dyker den upp igen, men denna gång följde hela familjen med!

Lori fick då väldigt svårt för att hålla sig för skratt! Antagligen var det den mumsiga jordnötskakan som lockat, eller så kanske de bara ville julhandla lite inför ledigheterna?

Kolla in hela händelsen i klippet här nere och dela gärna vidare med dina vänner på Facebook! Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.