Musik

Elvis sjunger Blue Christmas – Se nu vem som kliver upp på scenen med honom!

Om inte Elvis Presleys underbara röst ger dig den julstämning du letar efter, kan vi nog tyvärr inte hjälpa dig mer idag. Här ser vi han tillsammans med den fantastiska Martina McBride.

Martina McBride är en amerikansk countrymusikartist som föddes den 29 juli 1966 i Sharon, Kansas, USA. Hon är känd för sin starka röst, mångsidighet som artist och sina känslomässiga sånger.

McBride har haft en framstående karriär och har blivit en av de mest framstående kvinnliga sångarna inom countrymusikgenren.

De bär upp låten Blue Christmas på ett magiskt sätt som gör att ståpälsen sprider sig snabbt. Duetten är otroligt vacker.

Elvis Presley, även känd som ”The King of Rock and Roll”, var känd för sin förkärlek till och förmåga att framföra stämningsfulla julsånger.

Han gav ut sitt första julalbum, ”Elvis’ Christmas Album”, 1957, som snabbt blev en klassiker och har fortsatt att vara populärt genom åren.

Elvis berättar att detta är hans favoritjulsång, då är vi inte medvetna om att han snart kommer äntra scenen.

Elvis Presleys tolkningar av dessa julsånger har gjort dem tidlösa och fortsätter att vara en del av julmusikkanon. Hans unika röst och förmåga att förmedla känslor gjorde att han kunde sätta sin egen prägel på dessa traditionella låtar och göra dem till något speciellt för lyssnarna.

Elvis bidrog till att skapa en varm och festlig atmosfär genom sina julsånger, och de är en viktig del av hans arv inom musiken.

Vi inser snart att det kommer att bli en magisk prestation när Martina börjar sjunga vid hans sida. Elvis lever! Detta är beviset.