Humor

Dags att gå vidare

Kära Agnes,

Jag skriver det här för att berätta att jag lämnar dig.

Jag har varit en bra make i 4 år men jag har inte fått något för det.

De senaste två veckorna har varit ett helvete. Din chef ringde mig för att berätta att du hade sagt upp dig och det var den sista droppen.

Förra veckan kom du hem och du la inte ens märke till att jag hade klippt mig, lagat din favoritmat och till och med hade på mig sprillans nya underkläder.

Du åt upp på 2 minuter, och gick sedan och la dig efter att du hade tittat på TV en stund.

Du säger aldrig mer till mig att du älskar mig; du vill inte ha sex eller göra någonting som man och hustru borde göra tillsammans. Antingen är du otrogen eller så älskar du inte mig länge; Spelar ingen roll! Jag drar.

Din ex-man

P.S. försök inte hitta mig. Jag och din SYSTER ska flytta till Stockholm tillsammans. Ha ett underbart liv!

Kära ex-make,

Ditt brev förgyllde verkligen min dag. Det är sant att vi har varit gifta i 4 år, men en bra make är långt ifrån vad du har varit.

Jag tittar på TV för att slippa höra ditt konstanta gnällande. Vad synd att det stört dig.

Jag la faktiskt märke till att du hade klippt dig förra veckan, men det första jag kom att tänka på när jag såg dig var att du såg ut som en tjej! Eftersom min mamma lärde mig att det är bättre att vara tyst när man inte har något snällt att säga valde jag att inte kommentera.

Och när du lagade min favoritmiddag måste du ha blandat ihop mig med MIN SYSTER, jag slutade äta fläsk 4 år sen.

Dina nya underkläder förresten: Jag vände mig bort från dig eftersom prislappen på 299 kr fortfarande satt kvar. Jag hoppas verkligen att det var en slump att min syster lånade 300 kr av mig samma morgon.

Efter allt det älskade jag dig fortfarande och hoppades på att vi kunde få vårt förhållande att fungera. Så när jag vann en jackpott på 6,9 miljoner kr bestämde jag mig för att säga upp mig och köpte två biljetter till oss till Maldiverna. Men när jag kom hem var du borta.

Allt sker av en anledning antar jag. Jag hoppas att du får det liv du alltid önskat dig. Min advokat sa att brevet du skrev garanterar att du aldrig kan få en krona av mina pengar. Så ha det bra.
Vänligen,

Din ex-fru, fri och rik som ett troll!