Musik, Vardag

Två män spelar Boogie Woogie på stationen. Men en kvinna tar över showen fullständigt!Varje dag kliver morgontrötta människor upp ur sängen, föranledda av ett skrikande ljud från väckarklockan. Många spenderar morgon och kväll med att pendla och knytpunkten för detta är oftast en centralstation.

På ”St. Pancras Station” finns ett offentligt piano som allmänheten kan spela på. Det låter som ett konstigt koncept, men det har blivit en stor succé bland alla pendlare. Vanliga människor bjuder på mini-konserter och spelar för alla resenärer som skyndar sig till och från tågen.

Men pianot i videon är inte bara något gammalt piano. Detta speciella piano donerades av ingen mindre än Elton John. Han överraskade pendlarna med en improviserad prestation och lämnade sedan sitt Yamaha-piano. Trion i denna video ger sin egna och unika uppvisning på specialinstrumentet.

Medan de två männen spelar en fantastisk duet av ”Boogie Woogie Jam”, kliver kvinnan fram med trummor. Tillsammans ger de en underhållande föreställning som pendlarna älskar och Elton John själv hade varit väldigt stolt.

Titta på resultatet nedan och om du tyckte om det, dela vidare!