Vardag

Turisterna badar i poolen. Plötsligt dyker det upp något till höger som gör situationen fullkomligt kaotisk!

Följande händelse är något som man inte ser varje dag och klippet kommer ursprungligen från ett ställe som kallas för ”Elephants Sands” i nordöstra Botswana. Det är en campingplats med bungalows som turister vallfärdar till varje år.

Tänk dig att du tillsammans med ditt resesällskap svalkar dig i poolen och sen plötsligt försvinner solen. När du vänder dig om, ser du en stor elefant som står och stirrar på dig!

Det är mer eller mindre det som händer i det här galna klippet. Det bästa i filmen är när elefanten kollar sig omkring och verkar inse att han förstör hela ”poolpartyt” och väljer att lämna platsen.

Vad gör man inte när man är riktigt törstig? Då gör man vad som helst för att få lite vatten. Om det sedan är badande turister i vattnet man tänkt dricka ifrån spelar ingen roll. I alla fall inte om du är en stor och mäktig elefant.

Först njuter man av ett svalkande bad och sekunden senare får man iaktta dessa helt magnifika djur från bara några meters avstånd. Turisterna håller sig helt blixtstilla i poolen, och om de gör det för att de är livrädda eller för att inte störa elefanten vet jag inte.

Tänk hur coolt det skulle vara att få uppleva detta! Kolla in klippet här nedan och glöm inte att dela vidare med dina vänner och familj på Facebook!