Vardag

Städerskan på hotellet öppnar en byrålåda i det äldre parets rum. Titta nu noga vad som dolde sig där!


Den här lilla solskenshistorien ger i alla fall mig hopp om mänskligheten. Det gör mig varm i bröstet att få läsa om osjälviska människor som dessutom är otroligt ärliga!

Den ovanliga händelsen började med att ett gammalt par hade bott en längre tid i en amerikans småstad i Michigan. Men liksom många andra, hade de också tröttnat och ville flytta närmare sin kära familj. Flyttlasset var packat och det mesta hade satt sig på plats i lastbilen.

Till historien hör att de även tog med sig en del pengar som var öronmärkta till att betala flyttfirman och hyran till deras nya bostad.

Över 11 000 dollar i kontanter följde med, men när de väl anlände till sitt nya boende upptäckte de att något inte stämde.

Den gamla damens väska var spårlöst borta och det är precis här som våran vardagshjälte kliver in i bilden.

Brigid arbetar som lokalvårdare och städar på Hotel där de hade ”mellanlandat”. Brigid klev in i rummet och hittade kvinnans väska längst ner i understa byrålådan.

Här tar historien en oväntad vändning. Hur det gick? Se det i videon nedanför och dela gärna vidare med dina vänner på Facebook så hyllar vi ärliga människor idag!

I intervjun med amerikansk TV berättade sonen att mamma hade gråtit av glädje när hon fick höra att hotellpersonalen hade funnit pengarna.