Djur

Sara upptäcker en drunknande igelkott i sin pool. Räddningsaktionen som följer är helt fantastisk!

Det var en mycket solig och varm sommardag som Sara Willis plötsligt upptäcker något svart föremål som flyter omkring i hennes pool i trädgården.

Hon kunde inte se vad det var men efter en lite närmare titt kunde Sara konstatera att det rörde sig om en stackars igelkott som trillat ner i vattnet.

Hon förstod att den inte kunde ta sig upp för egen räkning och bestämde sig då för att påbörja en mycket dramatisk räddningsaktion (i alla fall om man ska tolka den fantastiskt träffsäkra bakgrundsmusiken som klippet är redigerat med)

Detta måste ses med glimten i ögat! Hon sätter på sig sina ”Google Glasses” och filmar hela händelsen från sina egna ögon

Väl nere i poolen får hon tag på igelkotten och lyfter försiktigt upp den med sina händer.

Igelkotten som förmodligen är väldigt glad över att Sara fanns på plats den dagen, parkerar lugnt i hennes öppna händer och förmodligen förstår den även att den är räddad.

Hon för den till säkerhet och placerar den bland buskar och snår igen. Väl där ser hon också till att den verkar vara oskadd innan hon anser sitt uppdrag vara slutfört.

Kolla in den fantastiskt påkostade räddningsaktionen i klippet här nere och glöm inte att dela detta vidare med dina djurvänner på Facebook. Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.