Humor

Robert Gustafsson skryter om sin mobil. Men kolla in mannen till höger, jag tror han vann!

Minns ni programmet Grogg? Det sändes 2000 med Robert Gustafsson i spetsen tillsammans med Sissela Kyle och Johan Wahlström. Det var humor på hög nivå. Programmet erbjöd en härlig blandning av sketcher, satir och underfundig humor som fångade publiken från första stund.

Med Gustafssons karaktäristiska komiska talanger, Kyles skarpa repliker och Wahlströms mångsidighet skapade de tillsammans en oförglömlig atmosfär som fick tittarna att skratta och tänka samtidigt. Grogg blev snabbt en favorit hos tittare runt om i landet och lämnade ett bestående intryck på den svenska TV-historien.

Trots att det har gått ett antal år sedan dess fortsätter många att minnas och uppskatta detta banbrytande program för dess unika bidrag till den svenska humorvärlden.

Här är en av sketcherna där Robert och Johan tävlar om vem som har bäst mobiltelefon, men de blir ordentligt bräckta av mannen till höger! Sketchen var en klassiker i Grogg-serien och visade på programmet förmåga att skapa humor ur vardagliga situationer.

Den satiriska tonen, kombinerad med skådespelarnas fantastiska komiska timing, gjorde att tittarna inte kunde låta bli att skratta åt den absurda tävlingen om mobiltelefonernas överlägsenhet.

Mannen till höger, vars överlägsna telefon var den minst imponerande av dem alla, tillförde en oväntad twist till sketchen och fick publiken att skratta ännu mer åt de andra karaktärernas försök att imponera. Det var just denna typ av oväntade och smarta skämt som gjorde Grogg till ett så omtyckt program och som fortsätter att få folk att le även idag när de tänker tillbaka på dess minnesvärda ögonblick.

Kolla in det kultstämplade humorklippet här nere och dela vidare med dina vänner på Facebook!