Familj, Vardag

Pojken knäpper upp flickans BH upprepade gånger. Men mammans revansch är helt Underbar!

Den här historien handlar om en mamma och hennes dotter och den är berättad ur mammans perspektiv. Vi är väldigt glada över att få dela med oss av den och den börjar så här:

Telefonen ringde när jag var på jobbet: ”Hej! Det här är din dotters lärare som ringer. Det har hänt en sak i skolan idag. Du måste komma hit genast.”

Jag frågade: ”Vad har hänt, är hon sjuk? Eller har hon slagit sig? Jag är lite upptagen, kan det möjligtvis vänta några timmar?”

Läraren: ”Nej tyvärr, det här är väldigt viktigt och brådskande, vi har försökt att nå dig i över en timme utan något resultat.”

Jag cyklade till skolan och sprang in på rektorsexpeditionen där jag såg min dotter, hennes lärare, rektorn och en kille med blodig näsa och hans föräldrar.

Rektorn: ”Hej, så bra att du kunde komma hit.”

Jag: ”Det har varit väldigt mycket på jobbet just nu. Jag har ägnat de senaste timmarna åt att sy 50 stygn på en pojke för att hans mamma hade misshandlat honom med ett järnrör. Jag blev också tvungen att kontakta polisen i ärendet.”

Rektorn började berätta vad som hade hänt utan att bli det minsta generad. Killen hade upprepade gånger försökt att knäppa upp min dotters BH och den sista gången lyckades han. Då slog min dotter till honom hårt i ansiktet.

Jag: ”Ni vill alltså veta om jag tänker anmäla pojken på grund av att han har utsatt min dotter för sexuella trakasserier, något skolan uppenbarligen tillåter?”

Alla de andra i rummet blev väldigt nervösa när jag plötsligt nämnde ordet ”sexuella övergrepp”.

Läraren: ”Åh nej, jag tror inte det var menat så.”

Rektorn: ”Nu ska vi absolut inte överreagera.”

Killens mamma började gråta. Jag vände mig till min dotter och frågade vad som hade hänt.

Min dotter: ”Han försökte öppna min BH. Jag bad honom att sluta men det struntade han i. Därefter sa jag ifrån till läraren som sa att jag bara skulle ignorera det. Killen gjorde det igen, och då slog jag honom hårt i ansiktet så att han slutade.”

Jag vände mig till läraren och frågade: ”Lät du honom göra detta? Varför stoppade du inte honom? Kom hit så att jag kan ta dig på skrevet!”

Läraren: ”Va? Nej!”

Jag: ”Tycker du att det är opassande? Varför går du inte och öppnar upp pojkens mammas BH? Så kan vi se hur roligt hon tycker att det är. Eller på mig för den sakens skull. Tror du att det bara är roligt för barnen?”

Rektorn: ”Med all respekt, men din dotter har trots allt slagit en elev och det kan vi inte acceptera.”

Jag: ”Nej, hon har försvarat sig själv mot sexuella övergrepp. Se bara på dem? Han är nästan 180 centimeter lång och 1 meter bred. Hon är 150 centimeter lång och mycket mindre än honom. Han är en halv meter längre och en halv meter bredare än min dotter. Om läraren som skall beskydda sin klass väljer att inte göra det så är det faktiskt helt i sin ordning att hon skyddar sig själv. Det kallas självförsvar och är helt lagligt att utföra!”

Killens mamma fortsätter att gråta medan pappan bara ser sur och väldigt obekväm ut.

Jag: ”Nu tänker jag ta med mig min dotter hem. Jag tror att killen har lärt sig en läxa och jag hoppas att detta aldrig mer någonsin kommer att upprepas. Vare sig för min dotter eller någon av de andra flickorna på skolan.

Du skulle aldrig acceptera att detta hände en vuxen lärare så hur kan du tro att det är annorlunda bara för att min dotter är 15 år? Och om DU (till killen) någon gång lägger så mycket som ett finger på min dotter igen så ska jag se till att du blir arresterad för sexuella övergrepp. Är det uppfattat?”

Detta är helt klart en fantastisk mamma! Gilla och dela vidare om du håller med.

källa