Vardag

Nio skönhetstips som gör varje kvinnas liv enklare!

Alla kvinnor vet att ta hand om sig själv  kräver mycket tid, ansträngning och pengar. Här är en sammanställning av nio geniala skönhetstrick som hjälper dig att spara både pengar och tid i vardagen.

Ett alternativ till att göra dina ögonbryn fina
1källa

Denna bloggare rekommenderar vanligt hårspray till dina ögonbryn. Spraya på en gammal mascaraborste och kamma ögonbryna direkt.

Bleka dina naglar

2källa

Naglarna kan bli gulaktig. Gör så att de ser ren och vit ut igen. Blöt en bomullstuss i citronsaft, vira den runt nageln och sedan täcka den med folie. Håll det så här i 10 till 15 minuter och ta sedan bort.

 

Vid en akut hjälp för en bruten nagel

4källa

En vanlig tepåse kommer att hjälpa dig att hantera den katastrof som kallas en bruten nagel. Ta bort tebladen från påsen och skära av en bit för att passa nageln. Klistra in den på den plats där nageln har gått sönder, Använd nu en nagelfil att forma och sedan täck med en basbeläggning av polish.

Ögondroppar för torr mascara

5källa

Att få torr mascara tillbaka till livet igen! Denna bloggare rekommenderar att använda ögondroppar eller kontaktlinsvätska. Tillsätt några droppar till mascaran, stänga den och skaka några gånger. Nu bör den vara så gott som ny igen.

 

Rengöring av plattång

6källa

Blanda ihop lite bakpulver med väteperoxid och torka den längs ytan.

 

Den perfekta manikyren

8källa

Innan du börjar måla naglarna, lägg på läppbalsam eller vaselin på huden runt naglarna så får du inget nagellack på huden runt om naglarna.

 

Babyolja i stället för skum när du ska raka dig

12källa

Denna bloggare föreslå att använda babyolja i stället för skum vid rakning. Detta enkla knep kan hjälpa dig att undvika irritation och det kommer också att bidra till en bättre återfuktning till din hud.

 

Mjuk hud på fötterna

13källa

För smidig och baby-mjuk hud på fötterna, tvätta dem i följande blandning.

2 koppar varmt vatten
1 kopp ättika
En kopp munvatten

 

Ett bra trick för läppstift
15

Denna bloggare erbjuder några användbara råd för överanvändning av läppstift. Efter att du har tagit läppstiftet på dina läppar, sug på fingret i ett kort ögonblick. Detta kommer att lämna överflödigt läppstift på fingret och inte på dina läppar, och så kommer det inte att hamna på dina tänderna. Använd highlighter längs konturerna av dina läppar  som får dem att sticka ut mera.