Vardag

Möter du ofta fjärilar? Det här är vad de försöker säga till dig!

Fjärilar är en symbol för frihet och hopp. Jag tror ingen av oss skulle vilja göra en fjäril illa på någon sätt. En del människor tror att när fjärilen flyger förbi så är det en symbol från någon närstående som inte längre finns ibland oss.

Brukar du ofta se fjärilar runt omkring dig? Händer det att du drömmer om dem? Om detta sker betyder det att de har kommit för att berätta någonting för dig.

Det här är vad fjärilar kan betyda för dig:

1. En fas av förändring
Om du ser en fjäril så fråga då dig själv om ditt liv är i en fas av förändring. Den kan finnas där för att hjälpa dig att komma ihåg saker du behöver ändra på, för att hitta balans i vardagen eller för att intyga dig om att allt kommer att gå bra. Fjärilen är där för att du ska känna dig trygg. Den har gått från larv till fjäril tack vara förändring.

2. Lev livet
Fjärilar lever oftast bara några timmar, dagar eller månader. Det är därför de är perfekta för att påminna oss om att leva livet fullt ut och att inte slösa bort tiden på saker som bekymmer som bara förorenar din lycka .

3. Vacker
Alla fjärilar är unika och vackra på sitt sätt. Vissa har mera framhävande färger medan andra har mönster på sig. Samma sak gäller oss människor. Vi är inte alla lika och var och en är unik på sitt sätt.

4. Självständig
Fjärilar är de mest självständiga varelserna som finns. De flyger hit eller dit på ett väldigt lugnt sätt, utan att följa några lagar eller regler. Vi människor borde ibland ta efter detta fria sätt att leva. 

När du känner dig orörlig, tänk då på en fjäril, fördela dina vingar och flyg iväg.