Humor

Möhippan

Det var ett gäng tjejer som var ute på en möhippa med Ingbritt som skulle stå brud. Men plötsligt så var alla hennes kompisar försvunna och fram till henne kom en kille och ville att hon skulle följa med honom hem.

Ingbritt ville nu inte följa med honom eftersom hon skulle gifta sig dagen efter. Men killen var häftig och efter en stunds övertalning så gav hon med sig. När de kom hem till honom så ville han naturligtvis ha henne i säng, och det bar sig inte bättre än att de hamnade där.

Men hon krävde då att han skulle använda gummi. Han reste sig upp ur sängen och började leta efter ett. Men han hittade ingen.

Nöden har ingen lag tänkte han. Han öppnade kylskåpet där han hade en korv. Han tog korven och pressade ur köttet ur skinnet. Trädde skinnet på sin heliga och så snabbt in till den blivande bruden i sängen. Efter ett tag så hände naturligtvis det som brukar när man ligger med varandra.

Han var nöjd för han hade ju fått det han ville och vände sig om och somnade, men Ingbritt reste sig upp och åkte skamset hem. Dagen efter på bröllopsnatten var det nu dags för den äkta maken att komma till.

Efter en stund så var ju även han klar och drog ur sin lem. Till hans stora förvåning så fanns där något gummi-liknande föremål på hans mandomssymbol. Han frågade då bruden vad det var för något. Ingbritt finner sig snabbt och svarar att det är hennes mödomshinna.

Brudgummen tittar förvånat på mödomshinnan och säger:

– Det var en jävla tur att jag tog oskulden på dig idag då. För imorgon går datumet ut.