Djur

Minihästen går fram för att hälsa på sina nya vänner. Kolla in vad som händer då!

Jag tycker att det är viktigt att ha många olika slags vänner. Att utvidga sina vyer med att träffa människor från hela världen, från olika uppfostran, kulturer, nationaliteter och mångfald bidrar till att forma dig som individ.

Den ger en bredare världsutsikt och sätter färg på tillvaron. Att ha vänner som ser annorlunda ut och som gör olika saker gör din förståelse rikare och fylligare! Och mer intressant!

Denna miniatyrhingst är det perfekta exemplet på vad jag menar. Han är liten och söt och väldigt utåtriktad. Han har olika slags vänner på olika ställen och de bryr sig inte om att han är annorlunda.

De gillar honom för vem han är! Hans namn är Pippin, och han är så liten! Han får vänner överallt. Även om staketet i videon separerar dem, är hästarna extra nyfikna på honom!

Pippin var ute en dag med sin familj när han plötsligt stannade på vägrenen. Hästarna på andra sidan staketet såg honom direkt och blev nyfikna på honom. De blev kära i honom omedelbart! En häst lutar huvudet över taggtråden för att komma närmare och sniffa på Pippin.

Deras utbyte är så fantastiskt men de blir avbrutna när de andra hästarna dyker upp. De ville också se vad allt väsen handlar om!

Nu har Pippin en fanklubb. Pippin gör sina rundor på gården och får möta ännu mer nyfikna varelser. De är så nyfikna på honom.

Klicka nedan för att se mer av denna lilla häst som får nya vänner vart han än befinner sig.