Humor

Min hund och jag

Vanligtvis får hundar helt vanliga namn som t.ex. Ludde eller liknande, men jag kallar min för ”Sex”. Han är en trevlig hund, men han har orsakat mig en hel del problem:

När jag gick in för att förnya hans hundlicens, sa jag till mannen som arbetade där att jag ville ha en licens för Sex. Han sa att han också ville ha en. Jag sa att det här är en hund. Han sa att han inte brydde sig om hur hon såg ut.

Jag sa till honom att han inte förstod, att jag hade haft Sex sedan jag var nio år gammal. Han sa bara att jag måste ha varit tidigt utvecklad.

När jag gifte mig och skulle på smekmånad tog jag med mig hunden.

Jag sa till portieren att jag ville ha ett rum för mig och min fru, och ett speciellt rum för sex. Han sa att jag inte behövde något extra rum. Så länge jag bara betalade brydde de sig inte om vad jag gjorde.

Jag sa att han inte förstod, sex håller mig vaken hela natten. Portieren svarade bara att han hade samma problem själv.

När jag skulle låta Sex delta i en tävling sprang han bort. En medtävlande frågade mig varför jag var så deppig. Jag svarade att jag ville att Sex skulle vara med i tävlingen. Han stirrade på mig, och jag fortsatte:

– Du förstår inte, jag ville ha sex på TV!
Han svarade att det var inget större problem, eftersom hela arenan filmades under tävlingen.

När jag skulle skilja mig skulle vi i domstolen avgöra vad som skulle hända med Sex. Jag ville naturligtvis ha honom, så jag sa att jag hade haft Sex innan jag gifte mig. Domaren sa att man inte biktade sig i domstolen. Då sa jag att efter jag hade gift mig lämnade Sex mig.

Han sa att det var likadant för honom. Under dagen sprang Sex bort igen. Jag letade ända in på småtimmarna, och mötte en polis som frågade vad jag gjorde ute så sent på natten. Jag sa att jag letade efter Sex.

Det blir förhör imorgon!