Djur

Matte skulle hämta sin förlamade hund hos veterinären men när hon kliver in väntar en rejäl överraskning!


bildkälla

Den här solskenshistorian gick rakt in hjärtat och jag kan verkligen rekommendera att du tar del av den idag. Glädjen som uppstod är verkligen påtaglig och den har även en tendens att smitta av sig.

8 år gamla Sammi blev tvungen att operera bort ben som växte för nära ryggraden. Men operationen gick inte som förväntat och stackars Sammi han blev helt förlamad. Som ett sista desperat försök att rädda Sammi lämnade familjen in honom till ett djurcenter för rehabilitering.

Det skulle senare visa sig vara ett mycket klokt beslut. Ögonblicket när matte kommer för att hälsa på är riktigt hjärtevärmande.


bildkälla

Här ser vi matte kliva in hos veterinären och hon har ingen aning om vad som väntar runt hörnet. Men det som kommer att ske skulle bli den största överraskningen i hennes liv.

Hon visste inte om att Sammi blivit bättre men när hon såg resultatet kunde hon inte tro sina ögon. Matte bryter fullständigt ihop av lycka!

Så himla härligt att se! Kolla in klippet här nere och dela gärna vidare med dina djurvänner på Facebook! Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tänkte.