Djur

Matte filmar sin kakadua som leker med en mugg. Det den gör fick mig att gapskratta!

Våra härliga vänner från fågelriket slutar aldrig att förvåna mig!

När man tror att man har sett precis allt, dyker det plötsligt upp något helt nytt som jag aldrig sett förut och när jag såg klippet på kakaduan kunde jag inte hålla mig för gapskratt!

Jag minns själv från min barndom att muggar kunde vara väldigt underhållande och ganska snart upptäckte jag att man kunde framkalla konstiga ljud i dem.

Matte filmar sin kakadua som leker med en mugg men det den gör fick mig att vika mig dubbel av skratt! Jag måste även erkänna att jag testat detta själv ett flertal gånger och fantastiskt roligt är det!

Kakaduan tar muggen och stoppar in sitt lilla huvud i den och skriker. Ljudet som uppstår fascinerar så pass mycket att den måste prova flera gånger i rad!

Det här är det roligaste jag sett på länge! Kolla in det underbara klippet här nere och glöm inte att dela detta vidare med dina djurvänner på Facebook. Skriv gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.