Vardag

Mannen lämnar sin gravida fru med en fruktansvärd skuld, men då märker hon något i ugnen som förändrar allt!

Trots alla de tragiska händelserna som inträffar i vår värld och trots alla svårigheter som folk står inför  lever vi ändå i en tid där de flesta människor  är goda och snälla. Vi vill hjälper varandra när vi har det svårt.

Den här berättelsen handlar om att vi faktiskt bryr oss om andra människor!

Amanda och hennes man som bor i Australien planerar och sparar för att kunna köpa sitt drömhus. Paret ägnar två år till att renovera det perfekta huset. De har försökt att bli gravida men har fått missfall efter missfall. Tills en dag då hon blev gravid och allt gick som planerat.

Ett ögonblick senare kraschade hennes värld samman då hennes man lämnade henne för en annan kvinna. De hade lagt ner alla sina besparingar på sitt hus som de hade renoverat och Amanda var gravid i åttonde månaden.

 

Amanda lämnades med ingen inkomst, skulder och en baby på väg . Vad skulle hända med henne och hennes barn nu? Tackar gud för vänner som Anna. Hon stod vid Amandas sida i både vått och torrt. Anna fick en lysande ide som kunde rädda henne från tragedin.

Hon gick till en lokal radiostation, KIIS. Hon bad dem att överväga att presentera Amanda för deras ”Give Back-segment”.

Radiostationen ville hjälpa Amanda men de kunde inte göra det ensamma. De vände sig till det lokala företaget för donationer av tjänster och föremål. Både Amanda och Anna bjöds in till radiostationen för att delta i programmet. Amanda visste inte vad som skulle hända. Hon förklarade för dem och lyssnarna att det värsta för henne var osäkerheten om hennes framtid.

”Det har gått fem veckor sedan det hände, sade Amanda”. Och det värsta är  chocken”.  ”Det här var inte vad vi hade planerat eller vad jag hade planerat”

 

Se vad som hände i klippet här nere och dela gärna vidare på Facebook!