Familj

Mamman födde sexlingar. Se hur familjen ser ut idag!

För 35 år sedan nådde en mycket speciell händelse pressen i Liverpool. Janet och Graham Walten hade fått inte mindre än sex stycken bebisar, alla var friska och fina efter födseln.

Paret hade försökt att skaffa ETT barn väldigt länge. De hade försökt på alla möjliga metoder utan framgång. Men de förlorade inte hoppet och bestämde sig för att försöka en sista gång.

Besvikelsen av de tidigare prövningarna kan inte ens jämföras med den lycka de kände när resultatet av det sista var klart. Inte bara blev Janet gravid, hon väntade dessutom sexlingar!

I december 1983 kom Waltons systrar till världen, alla välformade. Deras namn är följande: Hannah, Rut, Luci, Kate, Jennie och Sarah.

De hade bara en månadad på sig att göra klara hus och andra förberedelser för att ge barnen så bra levnadsvillkor som möjligt. Det blev en utmaning, men de gjorde vad de kunde.

Janet säger att hon och hennes man sov mycket lite under barnens första två år. Ofta var det bara ett par timmar per natt.

Trots att det var en mycket svårt tid, ser de tillbaka med glädje.

– Jag älskade dessa år! Det är emellertid svårt att rangordna en livsfas mot en annan, säger pappan Graham.

Janet tillägger:

”Ja, de två första åren var nästan som att leva i en slags ondska ”. Allt jag ångrar är att det inte fanns längre tid att njuta av denna period.

Åren gick och systrarna höll fasta band. År 2014 blev Sarah den första att föra ett barn till syskonen.

Se hur familjen ser ut idag och dela gärna denna underbara historia vidare med dina vänner på Facebook!