Familj

Mamman blev hånad på stranden – hennes underbara kontring borde läsas av alla!

En 5-barnsmamma bestämde sig för att unna sig själv en dag på stranden för att sola för första gången på 13 år. Tyvärr blev en fantastisk dag helt förstörd och Tanis lämnade stranden gråtandes.

”Detta är ett öppet brev tillägnat de 2 killar och den tjej som bestämde sig för att hoppa över skolan och istället åka till Alberta Beach för att bada och dricka öl.

Jag ber om ursäkt om mitt första tillfälle till att sola i en bikini offentligt på 13 år äcklade er. Jag är ledsen över att min mage inte är fast och smal. Jag är ledsen över att den är fylld med bristningar.

Jag är däremot INTE ledsen att min kropp har burit, livnärt, skyddat och fött FEM otroligt friska, intelligenta och underbara barn.

Jag är ledsen om min 33-år gamla och 56 kilo tunga kropp förolämpade er så mycket att ni kände att ni behövde peka och skratta åt mig. Men ni ska veta att när jag tittade på era unga, ”perfekta” kroppar undrade jag bara, vilka otroliga bedrifter har ERA kroppar åstadkommit?

Ni ska också veta att jag höll huvudet högt och försökte spela oberörd när ni hånade mig, som om jag inte påverkades av det ni sade; men jag grät i bilen på vägen hem. Tack för att ni förstörde min dag.

Det är personer som ni som gör världen till en hemsk och hatisk plats att leva på. Jag kan inte göra annat än att tycka synd om de tjejer som en dag kommer bära era barn och bli ”äckliga” i era ögon sett när deras kroppar förändras under den mirakulösa processen som kallas graviditet.

Jag kan bara hoppas att ni en dag kommer till insikt att mina ärr är något att vara stolt över och inte något man ska skämmas för.”

Ingen ska behöva skämmas för sin kropp och vi måste bli mycket bättre på att sluta döma andra människor. Dela detta om du håller med!