Humor

Maken får ett mycket oroande email från sin fru. Det här är guld!

Ämne: En pytteliten olycka

Innan du kommer tillbaka från din affärsresa vill jag bara varna dig om att det hände en liten olycka när jag skulle köra in på garageuppfarten med pick up-bilen. Som tur var blev ingen större skada skedd och jag klarade mig bra. Du behöver inte bli orolig för mig.

Jag var på väg hem från jobbet och när jag skulle svänga in på uppfarten råkade jag trycka ner gasen istället för bromsen. Garagedörren blev lite böjd men pick up:en stannade som tur var när den stötte ihop med din nya bil.

Jag är verkligen jätteledsen, men eftersom jag vet att du är en godhjärtad person så kommer du att förlåta mig. Du vet hur mycket jag älskar dig och håller av dig. Jag bifogar en bild åt dig.

Jag längtar efter att du håller mig i din famn igen!

Din älskade fru.

PS. Din flickvän ringde!