Djur

Livrädd hund känner inte igen familjen tills mamman gör en rörelse som får den att hoppa av glädje!

Tiden flyger i väg när du har kul, och tiden står still när du känner dig nere. Vanligtvis förknippas definitionen roligt med närstående och vänner. Men när det kommer saker i mellan er känns det dystert.

Hunden Maggi kände sig nog lite så, när hon blev avskild från sin familj. Trotts att hon var chippad så föll hon mellan springorna. Hennes familj trodde att de aldrig skulle få se sin familjemedlem igen ju längre tiden gick.

Men historian behöver inte sluta där. För plötsligt en dag fick familjen ett samtal och ni kan nog förstå hur glada dom blev. I bland sker det mirakel.

När Maggie skulle bli hämtad av sin familj gömde hon sig först bakom tjejen som hade tagit hand om hunden. Det verkar som att Maggie var rädd för att bli lämnad igen, hon verkar inte alls var intresserad av att gå fram till dem.

Djur som blivit lämnade går omedelbart in i detta reserverande tillstånd och är inte bekant med vad som händer runt om.

Tjejen som Maggie nyligen träffade kände hon sig mer bekväm med en men hennes familj. Det var först efter ett par minuter av försök hon sakta började återförenas med sin familj.

Alla i rummet blev känslomässigt berörda och började gråta. Slutligen är Maggie tillbaka där hon hör hemma och den här gången för gott.

Jag har läst ett antal återföreningshistorier som den här och de är alltid så rörande. Gärna dela några av dina favoriter i kommentarerna, vi skulle gärna vilja läsa om dem!

Klicka nedan för att se det här hjärtsmältande ögonblicket där den saknade pusselbiten hittades!