Humor

Lämnad av frun

Mannen var ute och provkörde sin nya sportiga Lamborghini. Han fällde ner taket och tryckte på gasen i botten.

När han körde över 160 såg han blåljus bakom sig. Han hade blivit något fartblind och tänkte att polisen kan aldrig köra ikapp honom.

Han tryckte gasen i botten, men när han närmade sig 170 började han att tänka, ”Vad i helvete håller jag på med?” och då stannade han vid vägrenen. Polisen kom fram till bilen med böteslappen i handen.

– Det har varit en väldigt lång dag, mitt pass är snart slut och det är dessutom fredag. Jag har ingen lust att börja trassla med papper. Jag släpper dig om du kan lämna en förklaring för fortkörningen, som jag inte har hört tidigare.

Mannen tänkte 2 sekunder och svarade:

– Min fru lämnade mig förra veckan, hon stack iväg med en polis. Jag trodde att han ville lämna tillbaka henne.

Polisen önskade mannen en trevlig helg.