Djur

Kvinnan stannar uppe hela natten med den döende hemlösa hunden. För att den ska slippa känna sig ensam.

Den här historien gick rakt in i hjärtat och jag är otroligt tacksam över att det finns människor där ute som verkligen gör det där lilla extra när det behövs som allra mest.

Janine är en fantastisk kvinna som jobbar på ett djurhem för hemlösa hundar och hennes berättelse har fått väldigt stor genomslagskraft på sociala medier.

Janine arbetar på ”Speranza Animal Rescue” och när hunden Watson fördes till henne var hans hud täckt med sår och han hade även en stor tumör.

Det fanns inte mycket man kunde göra för den söta pitbullen mer än att ge den ett värdigt avslut på livet.

Janine tyckte att Watson förtjänade den omtänksamheten och kärleken han fick i sina sista andetag på jorden och jag är helt klart beredd att hålla med henne.

Hon ville inte att han skulle känna sig ensam så hon tillbringade hela natten med honom på djurhemmet. De gosade och höll om varandra medan han sov.

På morgonen vaknade de och hon fortsatte att hålla om honom. Hon visste att hans sista ögonblick i livet snart var där. Och strax där efter tog Watson sitt sista andetag.

Dela gärna denna gripande och mycket hjärtvärmande historia med dina vänner och familj på Facebook!

Kanske kan den inspirera andra att göra lika dant mot hundar där ute som behöver lite kärlek och omtanke i livets slutskede.