Djur

Kvinnan hoppar ner i floden för att rädda den drunknande hunden. Runt halsen har den det otänkbara!

Det finns en speciell plats i helvetet för människor som är grymma mot djur. Denna fruktansvärda händelse utspelade sig i Newark, New Jersey, USA.

På måndagen 6 januari kastades en hund ner i floden Trent i ett försök att låta den drunkna. Någon hade bundit en tung sten runt halsen på hunden och dens avsikter var väl tydliga.

Tack och lov såg en kvinna hunden. Med fara för sitt egna liv tvekade hon inte en sekund utan hoppade rakt i för att rädda den.

Hon lyckades simma den till säkerhet. Den stackars hunden hade en väska fäst runt kroppen med en enorm sten inuti. Hunden togs snabbt till den lokal veterinären.

Polisen undersöker brottet och de vädjar till allmänheten för att se om det finns någon som känner igen hunden, eller om det fanns några vittnen som kan ha sett något misstänkt i området.

Polisen rapporterar: ”Vi arbetar med RSPCA och genomför microchipförfrågningar. Hennes namn står inskrivet som Bella på microchippet, men det är möjligt att hon kanske kallas för något annat eller om hennes ägare har ändrat det sen dess att chippet tillverkades ”

Jag hoppas innerligt att personen åker fast och att den aldrig mer får komma i närheten av djur igen. Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.