Djur

Katten McLovin är den enda katten i världen som gör detta under vatten.

Vi vet redan att katter har olika personligheter och den vi ska få träffa idag heter McLovin. För en tid sedan blev han tvungen att operera bort lite av tungspetsen men som tur är mår han under omständigheterna väldigt bra idag.

Katten McLovin befinner sig i badkaret som är sparsamt uppfyllt med vatten. Till en början kan man tro att han hålls där mot sin vilja men McLovin är enligt husse helt fri att hoppa där ifrån när han själv behagar.

Det ser inte ut som om han har speciellt bråttom att ta sig där ifrån och om jag känner katter rätt gör de precis som de själva vill i alla lägen.

Kattens läte har blivit en riktig snackis på Internet och när du ser videon kommer du förstå varför.

Här ser vi McLovin sitta i det halvtomma badkaret och han för en liten dialog med Husse som håller i kameran.

Innan ni ser klippet bör ni även känna till att McLovin har genomgått kirurgiska ingrepp på sin tunga och detta bidrar givetvis till varför det låter som det gör.

Husse skriver på nätet att hans katt mår toppen, det är just bada den inte gillar, men vilka katter tycker egentligen om det? Dock är det ibland nödvändigt. McLovin mår i övrigt kanonbra och är en glad och lycklig katt i vattenfria sammanhang, skriver Husse.

Se denna fantastiska video nedanför och dela gärna vidare med dina vänner på Facebook! Skriv gärna en kommentar och berätta vad du tyckte.