Djur

Katten har ett mycket speciellt märke på nosen. Ser du också vad det föreställer?

Katter finns i alla former, storlekar och färger. De har definitivt alla vackra färgmönster men vissa katter råkar ha speciella ”märkningar” som gör dem lite mer ovanliga.


bildkälla

Ett exempel på en udda märkning upptäcktes av en Twitter-användare och just denna katt skulle visa sig ha en väldigt udda ”mustasch”. Twitter-kontot, TOKAITRICK_bot, märkte att kattungens ansiktsmarkeringar såg precis ut som en annan katt. Mustaschen såg ut som en svart katt liggandes på sidan och visst håller jag med om att det stämmer.


bildkälla

Den mycket distinkta bilden visar ett katthuvud, komplett med de spetsiga öronen föreställandes en sovande katts krökta kropp.


bildkälla

Ju mer jag tittar på den desto mer ser det verkligen ut som en sovande liten katt. Det är som om katten skulle ha sin egen personliga tatuering av sig själv. Helt fantastiskt!

Har du någonsin sett något liknande? Jag törs sticka ut hackan och påstå att detta är ett väldigt unikt signum och ett stort tack till TOKAITRICK_bot som valde att dela med sig av upplevelsen!