Djur

Kameran fångar ögonblicket då hunden inser att familjen lämnar henne för gott. Detta är Hjärtskärande!

Det finns stunder när du känner att du kan se rakt in i någons själ. Ord behövs inte, och det är som om känslorna är lika grymma och råa som en illa brännskada på huden.

Det sammanfattar i grunden de känslor jag hade när jag tittade på videon nedan som handlar om den familj som lämnade sin hund på ett djurhem i maj 2017. Hunden, som går under namnet Electra, lämnades av sin familj och placerades i ett djurhem i Kalifornien.

I videon nedan är hennes ögon fyllda med en sorg som suger djupt in i hennes hjärta och själ.

Den känslan som Electra upplever betonar bara den fullständiga rädsla och ensamhet som hon nu står inför när hon lämnas av familjen. En familj som hon en gång känt ovillkorlig kärlek och lojalitet gentemot.

För att inspirera andra att uppmuntra deras nästa husdjurinköp, få dem att kolla in Electras historia genom att dela den här videon på Facebook. Medan det är en tuff video att titta på, kan det vara vad som krävs för att ge en övergiven hund en andra chans till kärlek och ett nytt hem.

För att rädda en hunds liv är det allt du behöver göra. Dela detta på Facebook eller lämna en kommentar om vad du tyckte.