Vardag

Jordgubbar ruttnar snabbt. Dela det här tipset för att hålla dem färska längre!En av mina absoluta favoriter på sommaren är självklart färska jordgubbar. De är alltid fräscha och saftiga och jag blir alltid lika extatisk över att få plocka en rejäl korg med jordgubbar för att lägga i mina fruktsallader, göra milkshakes eller helt enkelt bara äta dem som de är.

Men med tipset i videon nedan behöver jag inte längre oroa mig för att jordgubbar snabbt blir dåliga.

Knepet gäller inte bara jordgubbar!

I själva verket fungerar denna ”quick fix” till att hålla alla sorters bär färska och redo för att ätas under en längre tid.

Följande är vad som behövs.

Vit vinäger
Vatten
En sil

Vit vinäger gör tricket för nästan allt och allting, och det är precis därför det är känt för sin mångsidighet.

Kolla in knepet i viden nedanför och dela gärna vidare med dina vänner på Facebook!