Humor

Imponerande för sin ålder

Håkan som var 85 år gammal gifte sig med Sara, härligt 25 år ung.

Eftersom hennes nyblivna man är så gammal, beslutar sig Sara för att efter deras bröllop ska hon och Håkan ha separata sovrum, eftersom hon är orolig för att hennes nya men åldrige man kan överanstränga sig om de tillbringar hela natten tillsammans.

Efter bröllopsfestligheterna förberedde sig Sara för sängen och den förväntade knackningen på dörren. Visst kom knackningen, dörren öppnas och det är Håkan, hennes 85-åriga brudgum, ”redo” för handling.

Allt går bra, Håkan lämnar sin brud, och hon förbereder sig på att somna. Efter ett par minuter, hör Sara en ny knackning på hennes sovrumsdörr, och det är Håkan.

Återigen han är ”klar” redo för mer ”action”. Något förvånad Sara släpper in honom. När de är klara, så kysser Håkan sin brud, bjuder henne en förtjust en god natt och går.

Hon håller på att somna, men…- aha, du gissade rätt, Håkan tillbaka igen!! knackade på dörren, redo för mer ”action”. Och ännu en gång de njuter de av varandra.

Men när Håkan ska gå igen, säger den unga bruden till honom:

– Jag är grundligt imponerad av att du i din ålder gör det så bra och så ofta. Jag har varit med killar som varit yngre än en tredjedel av din ålder som bara orkat 1 gång.

Du är verkligen en stor älskare, Håkan. Håkan, något generad, vänder sig till Sara och säger:

– Menar du att jag redan har varit här?